Våra hästar

 
 
 
Magic
2005
Haodo -Trolla
 
Magic har inte så långa ben men trots det så är han en hejjare på att springa och en duktig tävlingsponny. Han är en vaken, pigg och glad ponny. Gillar alla typer av träning.
 
 
 
  
 
Yrza
2014
Alexander Af Jäbo. - Queen
 
Yrza är en av våra två nykomlingar i stallet. Hon är fortfarande lite försiktig och osäker vid körning men med en stadig hand kommer hon snart att bli en duktig barnponny. Gjort några starter i år och börjar nu förstå lite vad som ska göras på banorna.
 
Wish
2012
Emmeros David - Inka II

Wish kom till travskolan samtidigt som hennes kompis Yrza. Wish är pigg och framåt i körningen och är en nybliven favorit bland dom lite äldre barnen. 
 
 

 
 
 
 
Druva
2001
Vagotte - Russi
 
Druvan är en cool tjej som gillar att bestämma över kompisarna i hagen. Hon är mycket omtyckt på både ungdoms och vuxenkurser då hon verkligen gör allt för sin kusk. En bestämd dam med stort hjärta!
 
 
 
 
  
 
Rammel 
2006
Skärmnäs Pigall - Roja
Rammel är en härlig ponny med mycket charm. Han passar till de flesta kurser men står gärna över när det kommer för mycket folk då han är lite blyg. Han vill gärna stå i centrum men på sina egna villkor! Ute på banorna gör han inte mer än han måste och är en utmaning i de snabbare farterna vilket gör honom till en riktig läromästare för alla – liten som stor.
 
 
 

 
 
 


Hidalgo                                  
2006
Engelbrekt - Rosie                                                    

Hidalgo är travskolans Emil i Lönneberga som gärna hittar på bus med dom andra ponnyerna i hagen, att förstöra täcken är han expert på! Han är en perfekt ponny att gå över till russ med då han alltid är lugn och stressar inte upp sig i onödan.

Mizitra
2011
Jabb KL - Gazett

Mizitra är en busig ponny med mycket energi och ett humör till det mesta. På banan är hon en  krigare med en riktig vinnarskalle när kusken också ger allt Hon känner av sin kusk och anpassar sig bra i kurserna. Hon vet vilka hon kan busa lite extra med. En härlig ponny med många personligheter!
VARMBLOD:
Navy Face
2010
Cantab Hall - Ms Stone
 
 
 
 
 
 


 
Vilma Gertorp
2012
Muscle Memory - Queen Of Gertorp 


Benskins
2005
Fast Photo - Dark Olive

Benskins är en stor kille med ett varmt hjärta. Han gillar att gå med på vuxenkurserna och delta i tandemkörning. Han är lätt körd och lätt att tycka om. Han älskar att komma upp på stora banan och springer gärna i lite högre farter.

Sweet Line
2003
Rite on Line - Rebett Onion

Linus är väldigt snäll och passar alla. Han används även i vår montékurs och trivs väldigt bra med den varierade träningen. En lugn och harmonisk häst som tar allt i sin egna takt.


Glory Young
2013
Global Glide - Crystal