Framtidens Fynd


Att få göra en bra prestation och bli uppmärksammad eller att ständigt vara den som kämpar utan att någon ser, kan vara skillnad på om du fortsätter med travsporten eller ej. Därför vill vi med det här projektet försöka att uppmuntra till möjligheter och utveckling för dig som ung inom sporten.
Under 2010 kommer regionen i väst (Ax, Hd, Vg & Å) att driva ett ungdomsprojekt inom travsporten. Syftet med projektet är att uppmuntra och stimulera till utveckling av individen inom travsporten genom tävlande.
Tanken med denna serie är att vi vill stimulera våra aktiva ungdomar inom travsporten i regionen till ytterligare körtillfällen och att utvecklas som kusk.Deltagande kuskar - Framtidens Fynd
Aktuell information - Framtidens Fynd
 
 
Läs mer om regionens serie för ponnyekipage här!

Mellan juli och december 2010 kommer banorna i regionen (Ax, Hd, Å & Vg) att genomföra en ungdomsserie där man fördelar ca 2 lopp i regionen per månad, totalt kommer 12 lopp att köras i serien.
Serien kommer att vara öppen för ungdomar upp till 25 år (född -85 eller senare) med B, D, E eller F-licens som tillhör en bana i regionen. Häst som anmäls till lopp i serien behöver inte vara i träning i regionen.

Ex: En Jägersrotränad häst får anmälas till serien om en kusk från vår region (Ax, Hd, Vg el Å) som anmält sig till serien är uppsatt. Men en Åbytränad häst får inte anmälas om en Jägersokusk är uppsatt.


Följande datum kommer dessa lopp att köras:

 

Datum      Bana    Dag
1/7 Å Torsdag V65
16/7 Ax Fredag V65
5/8 Å Torsdag
29/8 Vg Söndag
9/9 Å Torsdag V65
20/9 Hd Måndag
10/10 Hd Söndag
24/10 Ax Söndag
8/11 Hd Måndag
14/11 Å Söndag V65
30/11 Ax Tisdag
9/12 Å Torsdag V65

Loppen kommer att köras med autostart och det delas ut 8 priser.
Hederspriser till segrande häst skötare och kusk i varje lopp, i samarbete med Fyndbörsen.

I serien tillgodoräknar sig kusken poäng vid placering 1-8 efter följande skala 20, 15, 10, 7, 5, 2, 1, 1 p, som efter sista lopp i serien sammanställs och gör att vi får en slutsegrare.

De 3 kuskar som samlat ihop mest poäng efter totalt antal körda lopp kommer att uppmärksammas med fina hederspriser. Även en resecheck (värde 5000 kr) i travets tecken kommer att delas ut till segraren.

Två träffar med fokus på föreläsning och utveckling kommer att arrangeras under seriens gång och träffarna kommer att äga rum på Axevalla 5 juni (en av dessa dagar) under På Landet-dagarna samt på ÅbyTravet i samband med SM den 16 oktober.Vill DU vara med?
Då är du välkommen att anmäla dig till denna e-post: katarina.olofsson@aby.travsport.se

Anmälan till serien senast 23 juni!

I anmälan vill vi ha följande info:
• Kuskens namn
• Personnummer
• Fullständig adress
• Telefonnummer (Mobil)
• Hemmabana
• Ansiktsfoto
OBS! Foto vill vi ha digitalt så att vi kan lägga ut det på hemsidan


Deltagande kuskar

Aktuell information om första träffen 5 juni